Jobba hos oss

Jobba hos oss

Jobba hos oss

Bli en del av vårt nya projekt

Då vi har fått tillskott till vår restaurang-familj, har vi nu möjligheten att erbjuda fler fasta tjänster där du kan utvecklas över tid inom restaurangvärlden. Vi investerar i vårt lag, ser till att du blir en fena på det du gör och att din potential maximeras. Var med om en händelserik resa och gå med i teamet inför vårt nya projekt som tar dig och din karriär till högre höjder.

Sök nu!

Samtliga roller gäller fasta tjänster om heltid och deltid. Anställning sker löpande, se därför till att ansöka nu och skicka ditt CV till: ida@dispagna.se
Ansöker du om roller inom kök, skicka ditt CV till: johan@kajplats9.se - Notera ämnesraden för ditt mail med namn på rollen du ansöker om.

Passion för dryck

Roll: Bartender

Hos dig kommer gästen alltid att vara i centrum runt din rena och organiserade bar. Du kommer ha en fartfylld vardag där du får blanda drinkar och servera annan dryck till våra gäster. Dessutom förbereda lättare tilltugg.

Erfarenhet: Minst 2 års erfarenhet.

Mästare på matlagning

Roll: Kock

Du kommer att få planera, förbereda och tillaga mat med inspiration från medelhavet och Italien i vår nya restaurang. Som kock ser uppskattar vi att du har ett stort intresse för mat, att skapa nya maträtter och smaker. Något du också bör vara bekväm med är att kunna arbeta under tidspress och att vara stresstålig.

Erfarenhet: Utbildning är ett krav och erfarenhet är ett stort plus.

Initiativrik och anpassningsbar

Roll: Köksbiträde

Din roll är ett stort stöd till vårt köksteam. Du kommer att göra allt ifrån att plocka fram de rätta ingredienserna inför tillagning av olika maträtter i köket till att förbereda hela köket inför varje arbetsdag.

Erfarenhet: Krävs inte.

Sätter gästen i första rum

Roll: Servitris/servitör

Inom servisen är din uppgift att vara vårt ansikte utåt hos våra gäster och att få de nöjda är din uppgift. Något som är viktigt för denna roll är att vara en problemlösare, kunna ta emot emot beställningar, ge råd gällande mat på menyn och drycker som passar till och att självklart att servera våra gäster.

Erfarenhet: Tidigare erfarenhet är ett krav.Ta vårt kök till högre höjder

Roll: Sous chef

Du kommer att arbeta nära kökschefen och vi ser samarbete som en primär del. I och med att du kommer att arbeta i ett större kök kommer du att få ansvara över din egen avdelning och personal.

Erfarenhet: Utbildning är ett krav och erfarenhet är ett plus.

Pizza är din styrka

Roll: Pizzabagare

Du kommer att få lägga extra krut på en stor del - pizza! I ditt arbete kommer du att få jobba med att ta fram recept och utforma pizzor som våra gäster ska få avnjuta.

Erfarenhet: Minst 1 års erfarenhet.


Driva utveckling och nå resultat

Roll: Kökschef

Som kökschef över ett team på ett tiotal personer, kommer du att få leda arbetet i köket, planera inköp och menyer samt ha ett ekonomiskt ansvar. Detta innefattar också arbetsledande uppgifter i köket som ofta inkluderar ansvar över bemanning och schemaläggning samt drift i köket.

Erfarenhet: Utbildning är ett krav och erfarenhet är ett plus.